Ik wil geïnformeerd worden als het product weer beschikbaar is.

Leanne's Vivid Rainbow Petal Palette
€  53,50 €  49,99

Ontdek de magie van prachtig ontworpen facepaint combinaties.

Vet, helder en inspirerend!

Introductie van de levendige nieuwe paletten van Leanne, Fairy Collection, Vivid Rainbow, Happy Pixie en Pretty Rainbow.

De nieuwe paletten van Leanne zijn Fun, Fun Fun! Leanne's speciaal ontworpen Petal Cakes en 12 nieuwe Split Cakes brengen je schmink naar een geheel nieuw niveau van fantastische kleuren.

Aantal:
U ontvangt 5 Loyalty Points bij aankoop van dit product.

✔️ Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden! 
(alleen op werkdagen & alleen voor afleveradressen binnen Nederland)

✔️ Boven de € 50,00 gratis verzending binnen Nederland.

✔️ Klanten geven ons een 9.5 (kiyoh)

 

 

Fusion Leanne's Vivid Rainbow Petal Palette 

Met een buitengewone flair voor het combineren van schmink, is de collectie van de Australische kunstenaar Leanne Courtney een must geworden voor facepainters over de hele wereld.

These beautifully designed Petal Cakes can be used with sponge and brush.  Put on a base with a petal sponge and then use the cake as a 1 stroke with a one inch or ¾ inch inch flat brush to add detail. You can then use the end colours to outline your design, the versatility and options are endless. So bright and vibrant that it is sure to be a best seller in your kit.

Size: 150 grams / 25g per Petal Cake 

Palette Dimensions: 225mm L x 104mm W x 19mm H

 

Leanne explodeerde in de wereld van de schmink met haar originele onestrokes, Leanne's Rainbow en ging verder met het ontwerpen van haar zeer succesvolle Tropical Collection en Butterfly Collection, nu verkrijgbaar in single en double strokes in gemakkelijk te gebruiken paletten.

Leanne ontwikkelt combinaties voor professionele facepainters van alle niveaus, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van het land en de oceanen van Australië. De verbluffende kleurencombinaties zijn zorgvuldig doordacht om u het vertrouwen te geven dat u de best ontworpen en beste kwaliteitsproducten ter wereld hebt.

Alle niveaus van artiesten, van beginner tot professional, zullen blij zijn met de resultaten die u kunt bereiken. Maak je klaar om mensen blij te laten happen terwijl je de kleuren toepast die Leanne Courtney voor jou heeft ontworpen.

Kleur de wereld met geluk en regenboog met de collectie van Leanne.

 

Hoe te gebruiken:

  • De verf is water geactiveerd
  • Gebruik een petal sponge om op je basis te sponseren
  • Gebruik een penseel om details toe te voegen. De combinaties zijn ontworpen om alle kleuren die u nodig hebt op één plek te hebben, dus u hoeft zich niet af te vragen "in welke kleur moet ik het schetsen?"
  • Eenvoudig verwijderen met water.
KleurMulticolor
MerkFusion Bodyart

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:Leanne's Vivid Rainbow Petal Palette
Uw waardering *
1 star2 star3 star4 star5 star
Quality
Rating
Price
Value