Stap 1

Meng de basiskleur Aquacolor 8ml (508) met water en werk tot een romige consistentie. Trek met brede verticale penseelstreken lijnen langs de kaaklijn, bovenlip, wangen, door de wenkbrauwen, het voorhoofd en ten slotte dicht bij de haarlijn. De lijnen hoeven niet perfect symmetrisch te zijn.

Stap 2

Gebruik de accentkleur Aquacolor 8ml (509) gemengd met water en breng fijne lijnen aan in de ruimtes tussen de Aquacolor 8ml (508).
Gebruik een laagtechniek om de kleur op te bouwen en de hoge punten van het gezicht te markeren. De oogleden en lippen kunnen ongeschminkt blijven.

Stap 3

Aquacolor 8ml (071) wordt vervolgens aangebracht om spookachtige ogen en lippen te creëren. Met fijne penseelstreken, verticaal en horizontaal werkend, kader de ogen met scherpe gelaagde lijnen. Kleur de lippen volledig en trek het product vervolgens naar de mondhoeken en trek hier en daar punten uit de liplijn.

Stap 4

Teken onderbroken lijnen die verticaal langs het gezicht bewegen met Aquacolor 8ml (071). Door je fijne penseel te draaien terwijl je het aanbrengt, ontstaat een interessantere textuur. Om schaduw toe te voegen, wordt Eye Shadow Matt (zwart) vervolgens over alle lijnen gemengd die in Aquacolor 8ml (071) zijn gemaakt.

Stap 5

Breng met de ogen gesloten voorzichtig een fijne laag Multi Gel Glitter 10ml grof (koper) aan op de oogleden, laat drogen voordat u de ogen opent. Gebruik vervolgens ‘Copper’ Multi Gel Glitter onder het oog en laat de applicatie over de wangen naar een punt groeien.

Stap 6

Markeer ongelijkmatig naast enkele zwarte lijnen met Multi Gel Glitter grof (copper). Neem de tweede kleur Multi Gel Glitter 10 ml grof (zwart), druk in de contactlijn van het oogdetail en breng kleine hoeveelheden aan om contrast toe te voegen aan de randen van het koperglitterdetail.

Trick or treat!

PRODUCTEN VOOR DEZE TUTORIAL:

  • Kryolan Aquacolor 8ml  508
  • Kryolan Aquacolor 8ml  509
  • Kryolan Aquacolor 8ml  071
  • Kryolan Eye Shadow Matt Black
  • Kryolan Multi Gel Glitter 10ml Grof Copper
  • Kryolan Multi Gel Glitter 10ml Grof Black

Written and created by Kryolan / Leanne Simmons