Valse wimpers zijn een makkelijke manier om je make-up in een paar minuten om te toveren van een alledaagse make-up tot een feestlook, als je weet hoe. De valse wimpers geven je wimpers zowel extra lengte als volume, waardoor je ogen meer gedefinieerd worden, en als je het juiste model wimpers kiest, helpen ze ook om de illusie van grotere en levendigere ogen te wekken. 

 

Om deel te nemen aan de effecten die valse wimpers kunnen geven, is het belangrijk dat de toepassing goed is. Hier delen we onze beste tips om het zowel zo makkelijk als goed mogelijk te maken.

 

Stap 1

Maak je make-up af, de valse wimpers zijn de laatste stap in je make-up. Breng een eyeliner aan langs je eigen wimperlijn, zodat deze de valse wimperlijn helpt camoufleren. U kunt een vloeibare eyeliner of een oogpotlood gebruiken. Als u niet vertrouwd bent met het aanbrengen van een eyeliner, kunt u het beste een lijn trekken met een zacht potlood en deze vervolgens wissen, dit zal helpen om de valse wimpers op een eenvoudige en natuurlijke manier te camoufleren. Als je hele rechte natuurlijke wimpers hebt, kan het goed zijn om ze te buigen met behulp van een wimperkruller en vervolgens mascara op je wimpers aan te brengen. Breng mascara aan op je wimpers, ook als je ze niet hoeft te krullen.

stap 2

Meet de valse wimper tegen je eigen oog en knip dan naar de buitenranden als de wimper langer is dan je oog.

Stap 3

Neem wat wimperlijm op de rug van je hand of op een ander plat oppervlak en gebruik dan de achterkant van de wimperlijmtube om de lijm op de valse wimpers aan te brengen.

Stap 4 

Laat de lijm iets drogen, wacht 30-60 seconden na het aanbrengen van de lijm.

Stap 5

Breng de valse wimpers aan met een pincet, begin met het middelste deel van de wimper en gebruik je eigen wimpers als ondersteuning om ze zo dicht mogelijk bij de wimperlijn te krijgen. Zodra je het middelste deel op zijn plaats hebt, druk je hier weer naar de buitenkanten van de wimperrij, zo dicht mogelijk bij je eigen wimpers.