Stap 1

De wenkbrauwen worden gecoat met Pros-Aide - The Original - 15 ml, gekamd in tegengestelde richting van de haargroei en dan plat geduwd.De textuur wordt gladgemaakt met Cine-Wax 10 g (neutraal) en gemengd met de omliggende huid. Cine-Wax wordt ingesetteld door HD Micro Finish Powder over het gebied te drukken. TV Paint Stick in Alabaster wordt vervolgens over de bovenkant geconcentreerd en aangebracht om het uiterlijk van een verhoogd wenkbrauwbot te accentueren.

Stap 2

De rest van het gezicht is klaargemaakt met behulp van Ultra Underbase. TV Paint Stick in Alabaster creëert een bleke teint, maskeert en neutraliseert elke roodheid. Eye Shadow Matt (congo) wordt gemengd onder de jukbeenderen, het kaakbot en in de slapen. Eye Shadow Matt (sudan) wordt over de bovenkant aangebracht in de gebieden waar het diepste punt van de contour gewenst is om een hol effect te creëren.

Stap 3

Met behulp van theatrale technieken wordt het gezicht verouderd om het personage te definiëren. Supracolor 8 ml (101) wordt aangebracht in de natuurlijke lijnen en uitsparingen in het gezicht. De diepte van de lijnen varieert, om de indruk van rimpels te geven. Supracolor 8 ml (070) wordt vervolgens gebruikt om een hoogtepunt te creëren, dit wordt gemengd boven de donkere details om een driedimensionaal effect te geven. Gebruik poeder om te fixeren.

Stap 4

Supracolor 8 ml (517) wordt gemengd op de oogleden en onder de onderste wimperlijn. Supracolor 8 ml (510) wordt hieruit uitgebreid om de hele houder in een ongelijke toepassing te bedekken. Grafische lijnen worden verticaal uit de boven- en onderkant van het oog getekend, ingesteld met behulp van combinaties van Eye Shadow Matt (RB 36), Eye Shadow Matt (nachtblauw), Eye Shadow Matt (diepzwart) en Thunderstorm. HD Cream Liner (ebbenhout) wordt aangebracht in de waterlijn.

Stap 5

Supracolor 8 ml (079) is op de neus geverfd en over de lippen aangebracht. De kleur wordt vanuit de hoeken in cirkels uitgebreid. De Supracolor wordt vervolgens ingesteld en bevlekt over de liplijn door een combinatie van Eye Shadow Matt (SA 131) en Eye Shadow Matt (aubergine) aan te brengen. De concentratie van de donkerdere kleur, SA131, op de neus bevindt zich aan de buitenrand. Op de mond bevindt deze zich in het midden van de lippen.

Stap 6

Nebula Vivid Airbrush 14 ml (medium groen) wordt rond de haarlijn en langs de contouren rondom het gezicht gespoten. Supracolor 8 ml (101) wordt gemengd met Make-up Blend 30 ml om een vloeibare consistentie te bereiken. Dit wordt vervolgens weergegeven en concentreert zich op de gebieden waar Nebula is aangebracht. Fresh Scratch 15 ml (donker) wordt op de lip gedrukt voordat Supreme Blood External 15 ml (donker) langs de kin wordt gedruppeld.

Tadaaa!

Geschreven en gecreëerd door Kryolan.